Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zboží a jiné doplňky si můžete objednat přímo na našich stránkách. Rádi Vám poradíme s výběrem zboží, popřípadě Vám vystavíme cenovou nabídku na zboží, které momentálně není v nabídce.


Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními, dodacími a platebními podmínkami a také s reklamačním řádem a že s nimi souhlasí. Neznalost nákupního a reklamačního řádu neomlouvá. Objednávka je návrhem kupní smlouvy, kupní smlouva vzniká okamžikem převzetí zboží.

Veškeré zboží objednané v internetovém obchodě doručíme v co nejkratším termínu od zadání závazné objednávky. O předběžném termínu dodání zboží a o jeho odeslání Vás budeme informovat e-mailem nebo telefonicky. Vždy uděláme vše, co bude v našich silách, aby objednané zboží bylo doručeno v co nejdříve. V případě, že objednané zboží nebude na skladě nebo je nebude možné dodat včas, oznámí prodávající předpokládaný termín dodání nebo nabídne jiný srovnatelný výrobek. V tom případě si však vyžádá odsouhlasení kupujícího.


Dopravné hradí příjemce zakázky. Balné je zdarma. Při objednávce zboží nad 15 000 Kč je doprava zdarma. Neplatí pro dopravu na Slovensko a mimo Českou republiku.